Siirrettyäni äskeiset käyttötestini mappiin Ö (tiedän, että ne olisi voinut myös tuhota, mutta en raaskinut, muodostavathan ne 66% blogini sisällöstä ;) (EDIT: Nyt olen tuhonnut ne, prosenttiosuus oli laskenut mitättömäksi) päätän nyt kirjoittaa ensimmäisen varsinaisen viestini.

Tänään tein itselleni blogin! Se oli jännittävää. Tämä on ensimmäinen blogini koskaan. Ajattelin ryhtyä kirjoittamaan siihen ahkerasti huolimatta siitä, että perimmäinen syy blogin syntymiselle juuri tänään on yleisen historian kesätenttiin lukemisen välttely.

Olen halunnut kotisivun/blogin jo kauan. Aivoillani on tapana ylianalysoida asioita joka tapauksessa jatkuvasti ja pyytämättä, joten pitemmän aikaa on tuntunut teoriassa järkevältä idealta kirjoittaa jotain toisinaan ylöskin. Idea pysyi pitkään teorian tasolla, koska olen peruslaiska ihminen (enkä vain sano tätä, se on totta - kuten tuttuni tietävät ;). Mutta vihdoin! Hyvä minä!

Kirjoitukseni tulevat tod. näk. käsittelemään varsinkin televisio-ohjelmia, elokuvia ja kirjallisuutta, koska elämäni pyörii huomattavan usein niiden luomien tunne-elämysten ympärillä. Aion silti kyllä kirjoittaa kaikenlaista, myös "oikean elämän" kuulumisia. (Oikea elämä vaan on niin tylsää fiktiivisten todellisuuksien rinnalla...) Ongelmani on usein ollut yliavoin ylijakaminen, mutta yritän pitää nämä kirjoitukseni sen verran yleisellä tasolla, etten ainakaan tule loukanneeksi ketään. On kirjoitettava ne kaikkein yksityisimmät mielipiteet ja kuulumiset edelleen päiväkirjaan ja muihin ei-julkisiin medioihin. Niinhän sen on oltava. Jep jep.

No, tästä se alkaa.