Onpa minulla pitkästä aikaa energinen olo! Se johtuu kenties siitä, että olen ilmoittautunut yliopiston kursseille ja tuntuu, että jotain alkaa tapahtua pitkästä aikaa. Olen koko iltapäivän kuunnellut musiikkia, laulanut täytä kurkkua mukana (anteeksi, naapurit) ja siivonnut asuntoa.

Olinkin odotellut, milloin seuraava toimintapäivä tulee. Yleensä en jaksa pakottautua siivoamaan ja tiskaamaan (ainakaan kunnolla), koska ainakin joka toinen viikko tulee hetki, jolloin teen sen ilokseni ja tarmolla. Nyt asunto alkoi olla jo hirveässä kunnossa, ja osa toissaviikon tyttöjen vierailun tiskeistä oli edelleen pesemättä - aloin olla huolissani. Mutta turhaan: tänään kaikki siistiytyi kuin itsestään. Olisi ollut paljon tyhmempää siivota pakolla aikaisemmin vain siksi, että oli likaista. (Periaatteensa kullakin, eikö niin? ;)

Energiaa ehkä osoittain antoi se, että Youtubeen oli joku ladannut ihan tosi hyviä uusia musiikaalivideoita Tony Vincentista We Will Rock Youssa...mutta tämä tuntuu itse asiassa niin laajalta aiheelta, että näistä musikaalijutuista voisi kirjoittaa kunnolla vaikka tänä iltana. On pitänytkin tehdä se. Nyt odotan muutenkin Inkeriä kylään hetkenä minä hyvänsä.