Vitsi tätä ilmaa. On ihan vetämätön olo. Kamppailin kaupungilla kolme tuntia sateenvarjon kanssa. Välillä olisi ollut helpompi ilman, mutta välillä kastui ilman niin paljon, että taas piti kamppailla. Aargh. Tunnen olevani Brittein saarilla jälleen...tai en ihan: siellä en olisi kamppaillut tällaisena päivänä sateenvarjon kanssa. Tämä olisi ollut niitä parempia ilmoja, jolloin ei kastu kunnolla ilmankaan, eikä toisaalta meinaa tempautua tuulen mukaan - joten en olisi edes ottanut varjoa kaupungille. Silti tämä on Suomessa ihan tarpeeksi paha keli! Jatkuva kosteus oli inhoasiani numero yksi siellä toisaalla.

Nukuttaisi koko ajan. Blaah. Kävin Metsossa ja tunsin suurta vapautta ajatellessani, että viikon päästä on viimeinen kirjallisuuden tentti, eikä kukaan sen jälkeen sanele minulle, mitä lukea. Voin lainata ja lukea mitä vaan! Pitää tosin pakottautua lukemaan joka toinen kirja suomeksi, pitää. Muuten suomen kieleni ruostuu taas. Mutta silti - voin ottaa mitä vaan! Mitä vaan, heh: tänäänkin otin aakkosjärjestyksessä ensimmäisen. Niin kuin melkein aina. Vapautta se on sellainenkin vapaus, jota omilla omituisuuksillaan itse rajoittaa...

Kävin myös Vapaa Valinnassa, ostin 2 Sunsilk-tuotetta ja sain ilmaisen meikkipussukan, joita minulla on valmiiksi kaapissa kymmeniä. No, ilmaislahja se on tarpeetonkin ilmaislahja.

Olen epäenerginen ja epätehokas, en tiskaa tai pese pyykkiä (ei ne kuivuisi kuitenkaan), enkä kirjoita blogiin aiheista, joita olisi varastossa jonoksi asti. Sen sijaan kirjoitan turhia ja valitan säästä.

Sekalaisiin vai kuulumisiin? Vaikka kuulumisiin. Onhan tämä pala elämääni.