Kiirerintamalla... ollaan menossa parempaan suuntaan. Viime viikosta on kuitenkin kiireestä johtuen hyvin vähän, jos mitään, muuta raportoitavaan kuin työntekoa ja kouluhommia. Alkuviikko oli kriittisen kiireinen, mutta sitten työpaikoista vanhempi päätti lopettaa töiden lähettämisen ja viikonloppu meni jo normaalimmissa merkeissä. Sen huomaa esimerkiksi blogin normalisoituneesta päivitystahdista.

Yliopistoa on jäljellä... enää tämä viikko plus kaksi muuta ennen joulua. Se on vähän. Tänä vuonna taidan välttää kriittisen loppukiireen, koska aika moni kurssi joko jatkuu joulun yli tai on jaksottanut loppuhommat järkevästi.

Lontoon matkaan on aikaa... reilut neljä päivää. Lauantaiaamuna lähdetään, itsenäisyyspäivän iltana palataan. Jee. Starbucksille eggnoglattea juomaan (monikansallisesta riistosta huolimatta, niin hyvää se on). Jouluvaloihin ja -hulinaan. Musikaaleihin. Pari nähtävyyttäkin ehkä. Ostan kaikki ne mitättömän pienet mutta kriitisiin mittoihin tavoittamattomissa kasvaneet asiat, joita olen ikävöinyt puolitoista vuotta: coronation chicken -patonkia, Aeroa, Olayn Complete Care -kosteusemulsiota (suomesta saa vain raskasta cremeä), hyvää Nice'n'Easy -hiusväriä, jelly babies-karkkeja...Creme Egg -pääsiäismunia ei taida saada tähän aikaan vuodesta, mutta yritän etsiä...mitähän vielä? Juon tuopillisen cider & blackcurrantia.

Britanniassa kaipasin vastaavasti hyvää leipää, hyvää margariinia, suomalaiselle iholle tarpeeksi vaaleita meikkivoiteita, mustaherukkahyytelöä broilerin kanssa, salmiakkikarkkeja (joista en Suomessa edes suuresti pidä, mutta vaihtoehdosta, jossa joka helvetin pussissa mustat ovat mustaherukkaa, tulee hyvin petetty olo), kunnollista makeaa siideriä...mitähän vielä? Sanoisin, että lista on suunnilleen yhtä pitkä molempiin suuntiin.