Olemme siirtyneet uuteen aikakauteen. Ensin Inkeri löysi tänne omin avuin, sitten kerroin Mirrille, äsken mainitsin Jannalle. Ihmiset tietävät, että kirjoitan tänne! Saman tien voisi kertoa kaikille, mutta toisaalta tuntuu huomionkipeältä julistaa "Hei, mulla on tällainen, kaikki kaikki heti heti katsomaan!" Miten tässä pitäisi toimia? En varmaan tee mitään. Mainitsen muiden asioiden yhteydessä. Tai ehkä sana leviää.

Uusia kuulumisia? Juhannus oli ja meni, oli hauska olla saaressa. Syötiin, saunottiin, lojuttiin, laulettiin. Semmoista. Kiva käydä kerran kesässä tuollaisella retkellä. Olin pari päivää Kotkassa perheen kanssa. Tampereelle palattuani luin hiki hatussa tenttiin, joka oli eilen ja meni varmasti läpi. Nyt on näköpiirissä tyhjempi jakso. Töitä ei ole riittänyt, mutta ei se mitään. Ehkä niitä taas tulee. Ensi viikon jälkeen on tulossa Marjukka kylään, toivottavasti Eini myös. Tarkoitus mennä Särkänniemeen. Elokuussa odottaa mummon kotiseutumatka Karjalaan. Sellaisia jänniä tapahtumia elämässäni :)

Olisi kiva, jos saaressa mainittu ajatus tyttöjen vierailusta Tampereelle voisi toteutua. Pitäisi lähettää ihmisille sähköpostia siitä, muuten hanke ei etene.

Äh, oma elämä on niin tylsää. Kerron mieluummin lisää elokuvista, tv-sarjoista, Jeesuksesta ja muista pakkomielteistäni.