Ilahduttavia uutisia epäluonteenomaisen paheeni maailmasta.

Jee! Heikki Kovalainen on juuri varmistettu Renault'lle ensi kaudeksi!!! F1-kaudesta 2007 tulee hauska. Muutakin jännitettävää kuin Kimi. Kovalainen vaikuttaa ihastuttavan avoimelta, sosiaaliselta ja edustuskykyiseltä, ja pääsee suoraan talliin, jossa hänellä on mahdollisuuksia huippusijoille. Jippii! Tätä olen toivonut jo puoli vuotta.

Jos nyt ihmettelette, miten formuloista kiinnostuminen sopii mihinkään muussa persoonallisudessani, niin eihän se oikein sovikaan. Nämä ovat kai näitä poikkeuksia, jotka vahvistavat säännön. Tai jotain... Ennen inhosin formuloita. Sitten niitä alettiin siskojen kanssa katsoa puhtaasti vitsinä, koska tuntuivat järjettömimmältä urheilulta maailmassa...kunnes tietyssä pisteessä äkkäsin, että sehän onkin oikeasti kiinnostavaa, kun on vähän aikaa katsonut. Jos tietää tilanteet ja tuntee kuljettajat, homma ei enää näytä satunnaisilta autoilta, jotka ajavat kovalla pörinällä rataa uudelleen ja uudelleen ympäri. Heh. Yllättävää(kö).

Seuraan siis formuloita ja piste. Haluan päästä tv:n ääreen seuraamaaan joka kisan. Jos joudun olemaan jossain muualla, olen ihan levoton ja täpinöissäni. Siksi luokittelen tämän nyt tv-osastoon. Urheiluosastoa tuskin tulen tähän blogiin koskaan perustamaan, jäisi vähälle käytölle :D