Puh ja huh. On oikeasti ollut ihan kauhea viikko. Blogia olisi ihana ehtiä kirjoittaa, mutta kun ei pysty!!! Tahtoisin laatia kirjoituksia aiheesta jos toisestakin sekä järkkäillä ja luoda suunnittelemaani uusien blogien perhettä (ihan tosi mä haluan tehdä niin monta, vaikka kaikki ei tykkää...). Mutku hätäisesti on aikaa nukkua tarpeeksi, niin tee siinä vielä blogia.

Lähestyvä (ylihuomenna, to 22.2.) Glasgown matka on suurin kiireyttäjä tällä hetkellä. Siellä onneksi saa rentoutua.

Okei, minulla olisi ollut muutama päivittäinen rentoutumistunti aikaa joko katsoa telkkaria tai tehdä blogia. En minä IHAN vuorokauden ympäri ole huhkinut menemään. Sitä nyt ei kestäisikään montaa päivää putkeen. Olen kuitenkin valinnut telkkarin, koska tuo idioottilaatikoksi syystä kutsuttu laite rentouttaa tehokkaammin kuin mikään.

Entä tuo otsikko? Olisko nyt aika tehdä mitä? Sitä, että siirtää blogilistalle uuden blogin osoite. On. Teen sen tämän päivän aikana. Tämä jää nyt uinumaan, mutta eihän sitä tiedä, josko joskus palaan tai tarvitsen varablogia.

Uusi koti:

anne-a1.blogspot.com

Tervetuloa virtuaalitupaantuliaisiin... joita ei kylläkään olla sen virallisemmin järjestämässä näinä kiireisinä aikoina.