Tämä oli ensimmäinen syksyn uusista sarjoista, joten tulipa kaksi jaksoa katsottua. Subtv ma klo 21.00.

Erittäin kliseinen, söpöillä pojilla varustettu X-Files-versiointi sopinee teineille. 

Mistä on kyse? Kaksi veljestä tulee yliluonnollisuuksia metsästävästä perheestä. Äiskän murhasi jokin hirviö poikien pieninä ollessa, ja isä omisti elämänsä hirmujen jahtaamiselle. Nyt on iskäkin kadonnut ja pojat tien päällä. Toinen on innokkaampi jatkamaan suvun perinteitä kuin toinen (joka haluaisi normaalin elämän). Valehtelisin, jos väittäisin minkään tässä kuviossa yllättäneen.

Hyvää? No, Jensen Ackles oli kiinnittänyt huomioni ulkonäöllään jo aiemmin (mm. Dark Angelissa, jota joskus juutuin melkein siksi katsomaan...kun en siis ole poika, eikä tuo Alban Jessica vetoa). Joten häntä on ihan kiva katsella (ei kuitenkaan A-listallani...B:llä, jos silläkään). Toinenkaan veljes ei ole ruma, muttei varsinaisesti tyyppiäni (paitsi tuossa imdb:n kuvassa, jossa näyttää harhaanjohtavasti paljon paremmalta kuin Ackles omassaan).

Huonompaa? Kaikki muu on keskitasoa. Yksikään asia, edes pieni, ei ole yllättänyt minua. Ennalta-arvattavuuden multihuipentuma. Nokkela dialogi, jos jokin, olisi voinut pelastaa tämän sarjan (söpöt pojat ja hyvät vuorosanat olisivat ehkä jo tarjonneet tarpeeksi virikkeitä aivoille), mutta siitä ei tässä kliseiden paraatissa näy jälkeäkään.

Kannattaako katsoa? Siis ei periaatteessa. Lääkkeeksi pahimpaan X-Files -kaipuuseen, ehkä. Saatan erehtyä avaamaan telkkarin, jos ei muka ole mitään parempaa tekemistä, lähinnä Acklesia katsellakseni. Tv.comin tilastojen mukaan tämän pitäisi tosin parantua edetessään...ekat 4 jaksoa on arvosteltu huonoimpien joukkoon. En silti usko, että paranee tarpeeksi. Saatan katsoa jonkun huipuksi arvostellun jakson (esim.9) tsekatakseni tilanteen, mutta tuskinpa sekään vakuuttaa.