Musikaalista - mistä on kyse?

Esityksestä:

Hyvää: Heikkoja esiintyjiä ei ollut. Kaikki lauloivat ilmiömäisesti. Olin ollut varovainen odotuksissani, koska tiesin, etteivät pääroolit luoneet Tony Vincent ja Hannah Jane Fox enää esiinny. Turhaan! Jos millään mahdollista, nykyiset pääesiintyjät

Huonoa: Lähes kaikki huono liittyi musikaaliin, ei toteutukseen. "Pientä" ylinäyttelemistä oli havaittavissa, mutta sellainen ei paina mitään, jos laulutaidot ovat kunnossa. 

Dominion Theatre... on sisältä valtavan iso ja hieno ja maailman keskeisimmällä paikalla Oxford Streetin päässä. Useimmat Lontoossa vierailijat näkevät sen, vaikkeivät Theatrelandin alueelle lähtisikään. Minä luulin, että paikkani numero 22 olisi rivin päässä, mutta se olikin aivan keskellä! Yhdessä rivissä on siis viitisenkymmentä paikkaa. Se on kaksi kertaa se, mitä useimmissa teattereissa.

We Will Rock You on melkoisen suosittu esitys. Ostin yhden ainoan paikan, enkä silti saanut mitään permannolta. Pääsin viidennelle riville 1. parven puolivälistä taaksepäin (1. parven etuosa= Front Circle, takaosa= Rear Circle...Suomeksi näitä termejä ei taida olla olemassa, kun ei ole yhtään niin isoa teatteria!). Kaikki lavallakin oli kuitenkin niin isoa, etten ollut kuin vähän liian kaukana.   

Tkts myi lipun minulle puoleen hintaan: £21.50=32€.