Pitkäjännitteiseen kirjoittamiseen ei tänä viikonloppuna todennäköisesti riitä aikaa. Kotona ollessa on hankala keskittyä kunnolla rauhallista ajattelua vaativiin asioihin, tai ainakin minun on. Perheen helma on niin yhteisöllinen paikka. Kirjeitäkään en ole ikinä osannut kotona kirjoittaa, vaikka ruuhkabusseissa ja missä vaan onnistuu.

Ystäväkirjaan oli tullut ensimmäinen viesti. Kiitos, Pupu! Hassua kuulla, että olet tilannut blogia jo kauan, enkä ole tiennyt sinusta mitään. Tosi kiva tutustua :) Vastaan kyseisessä yhteydessä minulle esitettyyn vastavuoroiseen kysymykseen:

Kevät, kesä, syksy vai talvi?
- Luminen talvi. Se on ehdottomasti ominta aikaani. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että löytyy kaikki neljä vuodenaikaa. Skotlannissa niitä on noin kaksi ja puoli, ja huomasin kaipaavani ihan jokaista Suomen ilmaston osa-aluetta, mieluista ja epämieluista - paitsi loskaista alkukevättä, joka onkin ykkösinhokkivuodenaikani. Huhtikuu on kuukausista julmin.

Katsoin äsken telkkarista Adrien Brody-pätkän Dummy. Kasvaa tuo leffajono entisestään. Ensi viikolla täytyy panostaa purkamiseen, minkä töiltä vain ehdin!