Sarja on hyvä, ja mikä tärkeämpää, Paul Nicholls muistuttaa Judea.

Tämä sarja on edelleen hyvä ja kiinnostava. Jaksoja tunnutaan näyttävän missä järjestyksessä sattuu, mutta samapa tuo, koska ovat itsenäisiä tarinoita. Minua askarruttaa kovasti, miten kauas alkuperäisten tarinoiden juonikuvioista näissä modernisoinneissa oikein mennään... Mutta lopputulos joka tapauksessa kiitettävä 10.

Lähinnä halusin sanoa asian vierestä seuraavaa: miten Paul Nicholls voi olla noin Jude Law'n näköinen ja oloinen?!? Uskoisin heidät veljeksiksi koska vain - tosielämässä, saati nyt valkokankaalla. Tietysti Paul on sellainen köyhän naisen versio...ei yhtä hätkähdyttäviä silmiä eikä veitsenteräviä poskipäitä. Kenellä olisi? Mutta silti. Hän voi kenties lohduttautua sillä, että on Judea viisi vuotta nuorempi (ja siis minua vain kaksi vuotta vanhempi - imdb opettaa faktoja :). Ja omistaa enemmän hiuksia.

Jakson katsominen meni harvinaisen rattoisasti esteettisen ihastelun merkeissä.

Olin nähnyt Paul Nichollsin ennenkin, mutta lähinnä lehtien kuvissa, eivätkä ne näköjään tee hänelle oikeutta. Nytkin oli vaikea löytää kuvaa, joka välittäisi käsitykseni. Yritin kuitenkin. (Yritän opetella pitämään kuvien sijoittamisesta blogiini.)

153862.jpg