- eli Jeesus, sivupohja ja lumitilanne.

(1) Tänään tulee telkkarista Jesus Christ Superstar (1973). (Kirjoitukseni elokuvasta tässä.) Suosittelen äärettömän lämpimästi kaikille, jotka jaksavat valvoa klo 23.35 - 01.35 (MTV3) tai omistavat tallennusvempaimen.

281296.jpg

(2) Olen tietoinen siitä, että sivupohja ei halua enää pistää kategorioita ja sivuja oikeaan järjestykseen ja sekoittelee ja monistelee laatikoitani ja hukkaa välillä käyttäjäkuvani. Grrh. En tiedä, mitä asialle pitäisi tehdä. Kai pitäisi vaihtaa sivupohjaa, muokata laatikoiden järjestys alusta ja katsoa, pysyvätkö ne kuten haluan. Koitin jo vaihtaa sivupohjan hetkeksi ja sitten takaisin tähän. Ei auttanut. Parhaan käsitykseni mukaan ongelmat ovat seurausta vuodatus.netin sekoilusta männäviikolla, eivät virheitä sivupohjassa, joten en tiedä, auttaako vaihtaminenkaan.

(3) Vähänkö on turhauttavaa, että on ollut monta viikkoa pyöräilykeli ensimmäisen lumimyräkän jälkeen? Kannoin silloin pyöräni kellariin, enkä ole jaksanut kantaa sitä takaisin, vaikka joka päivä harmittelen, että tänäänkin olisin päässyt nopeammin pyörällä. Olen kuitenkin varma, että jos pyörän kantaisin ylös, ajaisin sillä kaksi päivää ja nämä kelit katoaisivat... Isoja ovat arjen pienet ongelmat.

Ilman pyöräasiaakin on tyhmää ja turhauttavaa, että lumi suli pois. Toivottavasti se tulee pian takaisin. Ehkä onnistun uskottelemaan itselleni, että toinen lumi on ensilumi. Kun se ensimmäinen ensilumi meni sivu suun. No, hyvällä tuurilla toinen ensilumi tulee, kun olen Lontoossa. Heh.