Katsoin telkkarista tuossa joskus paremman tekemisen puutteessa. Olin kuulut, ettei ole niin huono kuin voisi luulla (eikä ollutkaan).

Pisteeni: + + + ½ (movielens), 7 (imdb)

Kiinnostava ja tunnelmallinen, mutta juoneltaan aukkoinen aikamatkustusjännäri, jota Aston Kutcher ei oikein jaksa kantaa.

Hyvää: Vaihtoehtoiset versiot eri henkilöistä jaksoivat viehättää. Käsikirjoitus sinänsä kiehtova ja tunnelmaltaan onnistunut. Varsinkin alun lapsuusvaihe on hyvä...

Huonoa: ...mutta juonen edetessä aikahyppyjen logiikka hajoaa pahasti käsiin. (Se on ehkä miltei väistämätöntä aikamatkustustarinoissa...muttei kuitenkaan! 12 Monkeys kai selviää tyylipuhtaasti?) Miksei Evan koskaan yritä korjata samaa tilannetta kahdesti? Tuntuu liian näppärältä käsikirjoituksellisesti. Saati sitten loppu... No joo, yksityiskohtia, yksityiskohtia. Pääasia: juoni on aukkoinen. Lisäksi Ashton Kutcher (joka paremmin Kelsona tunnetaan) on aika harvinaisen heikko näyttelijä. Tyhmän oloista kaveria on vaikea uskoa yliopisto-opiskelijaksi. 

Kannattiko katsoa? No joo. Oli ihan kiinnostava. Voisin katsoa uudelleen, mutta pelkään, että aukkoja huomaisi silloin vielä enemmän.