Tappotahti jatkuu edelleen - kuntoilu jatkuu pitkästä aikaa - Turussa - Shakespeare: Richard III

Tällä viikolla...

(1) ...tein koulun lisäksi kovasti töitä, koska viikonloppuna oli muuta menoa. Torstaina tein töitä kymmenestä aamulla yhteentoista illalla pitäen vain muutaman ruokatauon... sitä tahtia. Se oli melko kuluttavaa. Onneksi tällä viikolla ei ole läheskään yhtä kiire, koska olen viikonlopun Tampereella.

(2) ...hankin salikortin ensi kertaa sitten joulukuun alun. Marjukka osti jo viime viikolla oikein kuukausikortin. Kuntoilun aloittaminen on aina yhtä tahmeaa, mutta heti yhden kerran jälkeen siihen jää taas koukkuun. Hyvä minä. Hankin tosin vain sarjakortin, koska en ole vakuuttunut siitä, että ehdin kaikkina viikkoina käydä enempää kuin yhden kerran. Viime viikolla en ainakaan ehtinyt.

(3) ...vietin viikonlopun Turussa. Perjantaina kyläilin Hannalla ja Sepellä. Jäin yöksikin. Aino ja Satu tulivat myös istumaan iltaa, pelailtiin pelejä ja sen sellaista mukavaa. Lauantaina kävin Einin kanssa syömässä, minkä jälkeen Eini lähti valmistautumaan illan teatteriensi-iltaansa ja minä odottelin kaupungilla Tampereelta tulevaa Marjukkaa. Tässä yhteydessä jopa shoppailin alennusmyynneissä! (Yleensä ostan vaatteita kahdesti vuodessa: tammi- ja heinäkuun lopussa aleiden loppurysäyksistä.) Ostin kolme toppia ja hienon hameen, yht. ~20€. Illalla katsottiin Einin näytelmä - ja myöhemmin Rent dvd:ltä Einin lähdettyä ensi-iltabileisiin. Sunnuntaina syötiin taas ulkona ja palattiin sitten Tampereelle, Eini myös, koska hänellä oli kesätyöhaastattelu.

(4) ...näin turkulaisen Jojo-harrastajateatterin version Shakespearen näytelmästä Richard III. Se oli ihan hauska. Oli mukavaa, että siinä puhuttiin aitoa Shakespearea hyvänä käännöksenä. Toteutus oli paikoitellen hyvällä tavalla kekseliäs, paikoitellen omituinen. Osa näyttelijöistä oli tosi hyviä - helposti ammattilaistasoa - osa taas selkeästi harrastelijoita. Kokonaisuutena näytelmän jaksoi helposti katsoa. Kuten usein totean, Shakespeare on itseisarvo.